Energetische therapie

Energetische therapie is prachtig! Loop je vast? Heb je last van Burn-out klachten? Weet je niet meer wie je eigenlijk bent? Kan je je moeilijk uiten? Heb je last van terugkerende thema’s en uitdagingen in je leven? Heb je last van angsten of lichamelijke ongemakken? Ik help je graag! Ik gebruik een combinatie van hypnosetechnieken, NLP, mijn sterke intuïtie en het werken met de universele energie. Daarbij kan ik indien nodig ook de Biotensor inzetten. 

Het verschil van mijn manier van werken met ‘klassieke’ hypnose is, dat niet jij in hypnose gaat, maar ikzelf. Ik ben getraind om met mijn ogen open te praten als ik met mijn brein in de theta staat ga. Energetische therapie heeft daarom vaak een minder hoge drempel voor veel mensen. Je bent er immers helemaal bij! Via mijn intuïtie en mijn connectie met ‘het universum, de bron, of mijn google’ (maar net hoe je het wilt noemen), krijg ik veel informatie door over de fysieke of mentale kwestie waar jij bewust of onbewust mee worstelt. We komen hierdoor snel tot de kern van jouw probleem of uitdaging. 

Door verschillende gesprekstechnieken kan ik jou leiden naar het ‘aha’ moment wat je nodig hebt. Dit kan een gewone verraste ‘aha!’ zijn, maar ook een grotere ontlading. Het helpt enorm als je weet waar een fysieke of mentale blokkade vandaan komt. Dit is het punt waar de heling is ingezet. Vanuit daar werken we verder en geef ik je positieve suggesties en alle downloads die je nodig hebt om jouw ‘probleem’ de das om te doen. Zie het als het wieden van onkruid. We halen eerst het onkruid eruit. Dit lucht al enorm op, maar er blijft nog een ‘gat’ over. We zorgen dat in dit ‘gat’ nieuwe zaadjes en bloemen worden gezaaid, zodat er een bloementuin ontstaat die voor jou werkt, in plaats van het onkruid waar je alleen maar last van hebt. Omdat we rechtstreeks de oorzaak van het probleem aanpakken, werkt dit stukken sneller dan reguliere therapie.

Thetahealing, Energiewerk, Kim Barbara, The Soul Society

Wat zijn jouw beperkende overtuigingen? De problemen en thema’s die telkens in jouw leven terugkomen? Ik help je ze te ‘ontcijferen’ en vervolgens op te lossen. De blokkades waar je mee rondloopt zijn vaak ontstaan in de jeugd, in jouw genetische lijn, of zelfs, in een vorig leven. Ik begeleid je op een liefdevolle manier. Belangrijk om in acht te nemen is dat je zover kunt healen als je er zelf klaar voor bent. Ik kan je niet pushen om te healen en daarom gebeurt alles precies op het tempo wat bij jou past. Ik begeleid je en neem je aan de hand mee. Een energetische sessie is een mooie gezamenlijke reis.

Praktische informatie: Een sessie duurt gemiddeld 2,5 uur | Koffie/thee en iets lekkers inbegrepen | Gratis parkeren voor de deur

Energetische therapie sessie

Investering in jezelf:  125 euro incl. btw

*dit is een 2,5 uur durende sessie

Yes, ik wil een afspraak

Wat fijn dat je in jezelf investeert en een afspraak wilt maken. Je bent van harte welkom! Vul je gegevens in en ik neem contact met je op om een concrete datum te plannen. 

"De voornaamste eigenschap van geluk
is vrede, innerlijke vrede".

Scroll naar boven