Mediumschap

Laten we er geen doekjes om winden, mediumschap is inderdaad wat je denkt, en dat is communiceren met overledenen. Er wordt allemaal heel zweverig en geheimzinnig over gedaan, en sommigen schilderen het af als onzin, of juist als ‘een of andere superpower’, maar eigenlijk is het dat niet, want iedereen kan het leren. 

Je moet alleen weten hoe, en vanaf daar is het trainen, trainen en nog eens trainen. En hoe meer ‘ballast’ je hebt verwerkt van jezelf en hoe dichter je bij jezelf staat, hoe stiller je je hoofd kan maken en hoe helderder de connectie met gene zijde wordt. In de energetische opleiding gingen we ook ‘even’ met overledenen praten. Ik schrok me kapot. Ik? Maar al snel bleek dat ik er geen enkele moeite mee had. 

Inmiddels heb ik al tegen zoveel mensen herkenbare dingen verteld van een overleden dierbare (waarvan ik ter plekke alleen de naam te horen krijg), dat ik zeker weet dat ik het kan. Het is ontzettend fijn om mensen onafgehandelde stukken met een overledene af te mogen laten sluiten. Het geeft enorm veel rust voor de nabestaanden om vragen te kunnen stellen over gebeurtenissen uit het verleden, of dat ze nog raad kunnen vragen aan bijvoorbeeld een moeder of een opa. Het is mooi en dankbaar werk. 

Praktische informatie: Een sessie duurt 1,5 tot 2 uur en is zeer uitgebreid. Vul het contactformulier in onder de reviews, of gebruik onderstaande knop om een afspraak te boeken. Je bent van harte welkom.

Medium, Reiki, healer, spiritueel, communiceren met overledenen

Sessie mediumschap

125 euro incl. btw

*dit is een uitgebreide, 1,5 tot 2 uur durende sessie

wat klanten zeggen

5/5
Lieve Kim, Ik zit nog vol adrenaline van wat ik allemaal gehoord heb. Ik ben ontzettend opgelucht en ongelofelijk dankbaar dat ik eindelijk een afronding heb kunnen maken met mijn papaatje. Ook de wetenschap dat hij nu los is van alle bijzonderheden die hem zo in de weg stonden, en waardoor hij nu heel anders kan kijken naar het aardse leven. Het is voor mij ook een rustgevende gedachte dat ik hem straks met liefde terug kan zien. Ik heb diepe bewondering voor jouw gave om energetisch in verbinding te komen en de rust die je daarvoor genomen hebt is heel bijzonder, dank dank dank. Ook geweldig trouwens om tips en raad te krijgen van je ouders die je al zo lang moet missen. Alsof ze gewoon weer even aards waren en op de koffie kwamen. Het draadje te mogen voelen en te weten dat ze er gewoon zijn is fantastisch.
Logo the soul society
Esther de Bruin
Ik ben laatst bij Kim Barbara geweest zodat ik een en ander met mijn overleden tante af kon sluiten. Ik zat nog met een hoop vragen. Ik wist niet hoe het ongeluk gebeurd was, ik wist niet wat ze nog precies mee heeft gekregen in de tijd dat ze in coma lag, en zo had ik nog tal van vragen. Het is zo fijn om te merken dat Kim de tijd voor je neemt en écht rake dingen wist te zeggen over mijn tante. Dingen die ze echt nooit had kunnen weten. Ik moest zelfs af en toe goed nadenken, en sommige dingen kon ik ter plekke even niet plaatsen, maar die kwartjes vielen ineens een paar dagen later. 😉 De antwoorden die ik kreeg hebben me zoveel rust gegeven. Ik weet nu dat het goed met haar gaat, en heb mijn verdriet op deze manier in vrede kunnen verwerken. Ontzettend bedankt daarvoor.
Logo the soul society
Jessica Martens
Ik heb diep verdriet en onzekerheid overgehouden aan het overlijden van mijn moeder. Ik kon niet leven met het feit dat ik niet wist hoe zij overleden was. Ik vond haar in haar huis en ik zat met duizend vragen. Hoe is ze overleden, wat is er gebeurd? Wat heeft ze nog gezien of gevoeld. Ik was wel eerst nogal sceptisch, want hoe kan iemand nu weten wat er met haar gebeurd is, ze was er toch niet bij? Kim begon de sessie al met een karaktereigenschap van haar, die was meteen enorm herkenbaar. Toen ze gaandeweg steeds meer dingen zei die 'raak' waren, liet ik de twijfels los. Ik heb mijn moeder alles gevraagd wat ik wilde vragen en dat geeft zo ontzettend veel rust. Ik slaap nu stukken beter door minder verkrampingen en flashbacks tijdens het slapen, en ik ben Kim erg dankbaar.
Logo the soul society
Maartje van Delden

Yes, ik wil een afspraak

Wat fijn dat je in jezelf investeert en een afspraak wilt maken. Je bent van harte welkom! Vul je gegevens in en ik neem contact met je op om een concrete datum te plannen. 

Scroll naar boven